ALKMAARREGIO.

Rotonde Berkhouterweg – Venneweg weekje afgesloten voor autoverkeer

BERKHOUT/HOORN – Vanaf dinsdag 20 september 6:30 uur tot en met vrijdag 23 september 17:00 uur is er geen doorgang op de rotonde Oosteinde – Middelweg – Berkhouterweg – Venneweg. Dit geldt voor het autoverkeer. Fietsers en bromfietsers kunnen wel langs het werk via rijplaten.

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Hulkerweg. Buslijn 128 rijdt om via de Hulkerweg en doet daardoor alleen de halte Wilgenhof Beuling aan het Oosteinde ter hoogte van Koeman Berkhout niet aan, alle andere haltes in Berkhout worden wel aangedaan.

Kaart en overzicht werkzaamheden

Meer uit AlkmaarRegio.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.